Donateurs

Eensgezindheid bij het 25-jarig jubileum in 1929

Eensgezindheid bij het 25-jarig jubileum in 1929

Het bestuur heeft besloten om -na een experiment van circa twee jaar- geen donateurs meer te werven en bedankt de mensen die de afgelopen tijd donateur zijn geweest. Zoals u ongetwijfeld weet, is de subsidie voor culturele activiteiten in de loop der tijd meer en meer beperkt. De kosten (denk u hierbij o.a. aan het instrumentarium, bladmuziek, dirigent, verzekeringen, overheadkosten rondom optredens) zijn daarentegen niet beperkt maar juist toegenomen. Verenigingen hebben hier last van, wij ook. Wij stellen uw eventuele gift bijzonder op prijs. Mocht u de vereniging een schenking willen doen, dan verzoeken wij u hierover contact op te nemen met de secretaris (zie bij bestuur).

Meest recente reacties

11.02 | 10:59

Het was een mooi concert in de Stoomhal, erg genoten. Bij een van de vorige concerten speelden jullie een James Bond Medley, die zou ik best nog eens willen horen. Misschien de volgende keer?

22.12 | 17:18

Wat een heerlijke avond zaterdag. Heerlijk gezongen bij het schitterende eensgezindheid. Het publiek was ook heel enthousiast. Voor herhaling vatbaar!!!

22.12 | 11:43

Heerlijk concert gisteravond samen met ons koor. Genieten! Mooi geschreven stuk van Frank !!

08.02 | 15:32

Wat bijzonder om 'Ja vi elsker'te horen bij het openen van de website. Mooi gespeeld ook!!

Deel deze pagina