In november 2014 bestond Brassband Eensgezindheid uit Wormer 110 jaar. Zoals wellicht bekend, hebben we op 13 september jl. een groots buitenconcert gegeven met een uniek gezelschap van 85 muzikanten (uitsluitend koper en slagwerk). Ter afsluiting van het jubileumseizoen en wegens groot succes werd nogmaals een dergelijk concert gegeven. Helaas werd het aantal van 110 muzikanten niet gehaald waardoor ook geen vermelding in het Guinness Book of Records.

Het buitenconcert vond plaats op zaterdag 30 mei 2015 op het parkeerterrein voor de Vomar in Wormer. Het repertoire bestond uit de volgende werken: Harmony 110 (een openingsfanfare speciaal voor ons jubileum gecomponeerd door Frank van Enkhuizen, onze solo-hoornist), Innuendo van Queen (arr. Rieks van der Velde) en Music (John Miles arr. Philip Sparke). De muzikale leiding was in handen van Gertjan Loot, dirigent van Brassband Eensgezindheid.

De voorbereidingen

De voorbereidingen

Het optreden

Het optreden

Het aanstormend talent van Ratatouille

Het aanstormend talent van Ratatouille

Meest recente reacties

11.02 | 10:59

Het was een mooi concert in de Stoomhal, erg genoten. Bij een van de vorige concerten speelden jullie een James Bond Medley, die zou ik best nog eens willen horen. Misschien de volgende keer?

22.12 | 17:18

Wat een heerlijke avond zaterdag. Heerlijk gezongen bij het schitterende eensgezindheid. Het publiek was ook heel enthousiast. Voor herhaling vatbaar!!!

22.12 | 11:43

Heerlijk concert gisteravond samen met ons koor. Genieten! Mooi geschreven stuk van Frank !!

08.02 | 15:32

Wat bijzonder om 'Ja vi elsker'te horen bij het openen van de website. Mooi gespeeld ook!!

Deel deze pagina